Info

Mijn naam is Wendy Gerritsen en sinds 2019 eigenaar van 4Paws Uitlaatdienst. Vanuit grote intresse en liefde voor honden is 4Paws Uitlaatdienst ontstaan. Mijn afgronde MBO en HBO dierenstudies heeft mij veel kennis en ervaring opgebracht en helpt mee met de werkzaamheden binnen 4Paws Uitlaatdienst.

Tijdens een wandeling staat het welzijn van een hond altijd voorop. De conditie in combinatie met ras en leeftijd is bij iedere hond verschillend en daar wordt rekening mee gehouden. Pups mogen mee wanneer het verantwoord is om een uur te kunnen wandelen, ook dit is per hond verschillend.
Alle honden krijgen de ruimte om een uur lang lekker hun energie kwijt te raken. Geen enkele hond hoeft aan de lijn gehouden te worden, mits er een (medische) reden voor is. De wandelingen vinden plaats in Amsterdam Noord, waar honden kunnen zwemmen, spelen en vrij rond kunnen snuffelen. Uitlaten gebeurt tussen (+/-) 11 en 12 uur en op sommige dagen tussen (+/-) 13 en 14 uur. Wilt u liever dat uw hond individueel uitgelaten wordt of heeft uw hond in het weekend een wandeling nodig? Ook hiervoor kunt u een aanvraag voor doen.

 

 

  • Regio Diemen, Duivendrecht en Amsterdam-Oost.
  • Wandelingen kunnen zelf ingepland worden via het systeem van doggydoggy.
  • Hondenbusje voorzien van aparte hokken en ventilatie.